Recepty, Strana 3
Sečuánské chilli oleje jsou základním stavebním kamenem autentické čínské kuchyně. Tento pikantní a aromatický olej je tajemstvím, které dodává čínským pokrmům jejich charakteristickou hloubku a bohat...
Chicharones z vepřových kůží. Zní to dost funky, ale je to v podstatě strašně jednoduché. Vezmete kůže a prostě je vysmažíte do pufíku. Úžasně křupavá záležitost, kterou musíte mít doma k Netflixu. I...
Takový řízek jste v Česku ještě nejedli. Ale v Japonsku je to normální. Řízek na dva prsty aka CvajPrstnTlustn. Neskutečně šťavnatý a chutný řízek, na který nepotřebujete paličku na naklepávání. In...
Totální evergreen asijských restaurací. U Wona je to standardní M23. Je to skvělý způsob jak zpracovat zbylou rýži z předchozího dne. Jednoduché a rychlé. Ingredience: 1 šálek zbylé...
Dneska to bude easy špízy. Klasická pečená zelenina, která vás zahřeje v břůšku. K tomu fenomenální chilli majonéza. Aka už nikdy nechci nic jiného. Jdeme na to. Ingredience na pečenou zele...
Netradiční, avšak o to zajímavější svěží salát. Asi nejvíc netradiční surovinou je v tomto případě sumac. Do češtiny krásně přeloženo jako škumpa. Jedná se o středomořské koření hojně používáné v jiža...
Chutě blízkého východu v salátu pro vás můžou být na první pohled novinkou. Ale jedná se o suroviny, které určitě znáte. Ten zvláštní drajf tomu dodá máta a římský kmín. Spolu s jogurtem, oliváčem, Fe...
Salátový twist s tuňákem a zakysanou smetanou. Vše spojí obvyklý cestující Fermato. Budete potřebovat: Jakýkoliv listový salát Rajčata &...
Tento český evergreen se ne nadarmo stal legendou všech tuzemských grilovaček. Jednoduchost přípravy, dostupné ingredience v každé domácnosti, skvělá chuť, která se zavděčí každému. Klasický problém n...